Influenceriţa verde. O tânără a inventat automatul de reciclare care în loc de 50 de bani îţi dă like

Orice s-ar crede, nu toţi influencerii de pe reţelele sociale sunt nişte ipocriţi vanitoşi puşi pe îmbogăţire rapidă şi lipsiţi de orice scrupulă. Unii dintre ei sunt oameni autentici, cu vieţi complet neregizate, care îşi doresc sincer să schimbe societatea în bine. Şi dacă asta le aduce şi o grămadă de fani, să fie primit!

Printre aceşti eroi ai zilelor noastre se numără şi influenceriţa verde, idealista zâmbitoare care încearcă să salveze planeta folosind cea mai imprevizibilă forţă a naturii, fanii de pe internet.

Adina Wow, o tânără din Tecuci pe care o iubeşte, efectiv, tot internetul, e convinsă că automatele de reciclare ar fi mult mai eficiente dacă te-ar ajuta să îţi creşti prezenţa virtuală. Cu ajutorul unor fani studenţi la Politehnică, tânăra a construit chiar şi un prototip pe care zeci de wannabe-vedete din oraş îl folosesc deja zilnic. „Îi trimiţi automatului link la contul tău de insta, iar în loc de 50 de bani, pentru fiecare ambalaj îţi dă un like la ultima postare. La zece ambalaje reciclate primeşti chiar şi un comentariu cu inimioare. E super cool! Mai cool decât emoji-ul cu căluţ!”, explică Adina.

„V-am zis deja în ultimul story, johnnuţilor, mie îmi place foarte mult ideea Adinei. Nu că aş avea eu nevoie să fac like-uri pe spinarea planetei… Dar după ce promovez cea mai nouă băutură răcoritoare fizzy-funky-fresh-fosforescentă, de ce să nu duc sticla la reciclat? Hei, ia uite, robot_mancatordesticle_2024 apreciază deja această postare”, se laudă Johnny Boss, celălalt instagrammer de pe stradă.

Chiar dacă ideile lor nu pot fi mereu aplicate la scară largă, influenceri verzi precum ingenioasa Adina au puterea de a inspira milioane de oameni să devină mai responsabili şi, în acelaşi timp, mai instagramabili.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 aprilie 2024 11:49
Citește mai mult despre: influenceri Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult