Speakerul motivațional. Un român susține că a învățat să separe gunoiul după ce a participat la 9 conferințe de dezvoltare personală

Speakerul motivațional este acela care te motivează să reciclezi dând din gură. Este un termen modern pentru o persoană cicălitoare și de obicei funcționează, pentru că pe lângă curățenie oamenii apreciază și liniștea.

Într-o lume plină de inspirație și motivație, un român a reușit să transforme arta separării gunoiului într-o adevărată filozofie de viață. După ce a participat la nu mai puțin de nouă conferințe de dezvoltare personală, el susține că a avut revelația: gunoiul, la fel ca gândurile noastre, trebuie sortat cu atenție. “E simplu,” spune el, “plasticul cu plasticul, hârtia cu hârtia, iar gândurile negative… la reciclat!”, spune Mihai Gadu, acum poreclit de colegi Tony Robbins al reciclării – și nu doar pentru că are capul mare.

Cu fiecare conferință, entuziasmul său pentru reciclare a crescut exponențial. “La prima conferință, am învățat să zâmbesc în fața pubelei de reciclare. La a cincea, deja îi dădeam nume: Petru pentru PET-uri și Horia pentru hârtii.” Până la a noua conferință, Gadu era deja un guru al separării, predându-le vecinilor despre importanța de a “păstra doar ce e bun în viață și în coșul de gunoi.”

Acum, speakerul motivațional își propune să cucerească lumea cu filosofia sa unică. “Dacă poți să separi gunoiul corect, poți să separi și emoțiile,” afirmă el cu o încredere molipsitoare. “Veniți la seminariile mele și veți învăța cum să aruncați stresul în containerul galben și cum să reciclați bucuria în fiecare zi!”

Cu siguranță, acest român a transformat o activitate banală într-o lecție de viață, demonstrând că motivația poate veni din cele mai neașteptate locuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 aprilie 2024 12:04
Citește mai mult despre: Kaufland Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult