Sătul să citească în presa din țară știri despre ”actorul român Levente Molnár” și șansele ca filmul în care acesta a jucat, ”Son of Saul”, să primească un Oscar, actorul a decis să renunțe complet la cetățenia română și rămână cetățean maghiar și atât. Ba, ca să fie și mai convingător, și-a lăsat și mustață de ungur.

levente_molnar_ungur.jpg Iar acum, că a renunțat la cetățenia română, Levente Molnár nu doar că a scăpat de titlurule imbecile din presa din România, dar și-a și dublat șansele pentru Oscar. Criticii spun că, în acest moment, Levente Molnár tocmai l-a depășit chiar și pe Leonardo diCaprio la șansele de a câștiga premiul academiei americane de film.

”Șansele ca reprezentantul unui neam de iobagi să câștige un Oscar sunt nule”, spune reputatul critic de film Pierre de Cebal. ”În schimb, dacă vii din partea fostul imperiu austro-ungar, cu totul altfel stau lucrurile. Iar cel mai bun exemplu este actorul austriac Christoph Waltz, care are deja două Oscaruri.” Sok szerencsét, Levente Molnár!

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Sunday, 28.02.2016 12:31 Monden

National Cinematografic