This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Frenezie în Poliția Română. Mii de echipaje se pregătesc să iasă diseară pe traseu, în speranța că vor da de Cristi Boureanu și-i vor arde și ei câțiva pumni. Polițiștii din mediul rural nu știu de glumă. Au lăsat bastoanele la secție și au pus în mașină ghioaga, care ar fi mult mai aerodinamică. Un detectiv de la omoruri spune chiar că vrea să-l omoare cu o pungă după ce-l bate.politisti_bataie_boureanu.jpg

Polițiștii de la frontieră sunt pregătiți să-l paralizeze cu taserele și vor lua și câinii la intervenție, ca să-l muște, pur și simplu pentru că ”gherțoiul de Boureanu o merită și toată lumea e de acord cu asta”, a declarat un agent.

Marian Godină e deja postat strategic undeva la marginea Brașovului, pe unde are informații că va trece Boureanu: ”O să-l opresc pentru un control de rutină, probabil o să devină recalcitrant când o să-l corectez gramatical și o să-l bat cu cartea mea, pe care o am mereu în mașină”, spune Marian.

Polițiștii spun că vor corecta greșeala colegilor lor: dacă Boureanu mai are dinți după ultima bătaie luată la poliție, după ce iese din mâinile lor sigur n-o să mai aibă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Sunday, 18.06.2017 12:46 Social

National Cinematografic