După ce a trimis o scrisoare Universității București, prin care renunță la titlul de Doctor, Victor Ponta s-a arătat tot mai cuprins de remușcări și dispus să renunțe și la alte titluri obținute în condiții nu tocmai cinstite. Astfel, el a trimis o scrisoare către compania Disney în care se arată dispus să renunțe la titlul de Mickey Mouse. 

ponta-mickey-mouse.jpg

„Este un gest pe care trebuia să îl fac mai demult, încă din momentul apariției acuzațiilor publice cu privire la aspectul meu de Mickey Mouse. Din păcate am fost prea preocupat cu campania electorală, și am confundat planul personal cu planul profesional”, a declarat premierul. 

Acesta a anunțat că, atunci când se va lăsa de politică pentru a merge la pușcărie va vrea, ca de-acolo, să dea examenul de Mickey Mouse în mod cinstit, și să obțină acest titlu în mod oficial, să nu mai existe controverse.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 16.12.2014 13:27 Politic

National Cinematografic