Hoţ din Caracal, prins după ce a încercat să depună bani la aceeaşi bancă de unde îi furase

Gafă colosală făcută de un jefuitor de bănci din Caracal. După ce a furat o sumă importantă de bani dintr-o bancă, acesta a încercat să-i depună la aceeaşi bancă, fiind prins de poliţişti. “A intrat în bancă ţinând în mână un pistol foarte colorat, care părea să conţină un lichid ciudat şi transparent. Noi ne-am speriat şi ne-am culcat la pământ, că aşa am văzut în filme. Apoi a venit la ghişeu şi ne-a cerut toţi banii”, povesteşte îngrozită o casieriţă.

hot_banca_caracal_depusGafă colosală făcută de un jefuitor de bănci din Caracal. După ce a furat o sumă importantă de bani dintr-o bancă, acesta a încercat să-i depună la aceeaşi bancă, fiind prins de poliţişti. “A intrat în bancă ţinând în mână un pistol foarte colorat, care părea să conţină un lichid ciudat şi transparent. Noi ne-am speriat şi ne-am culcat la pământ, că aşa am văzut în filme. Apoi a venit la ghişeu şi ne-a cerut toţi banii”, povesteşte îngrozită o casieriţă.

După ce s-a văzut cu sacii în căruţă, hoţul avea să facă o imprudenţă care l-a costat libertatea. “A luat banii, i-a numărat, i-a aranjat şi părea să se îndrepte spre ieşire. Dintr-o dată s-a întors şi a venit în faţa ghişeului, spunându-mi că ar vrea să depună o sumă de bani. Am rămas surprinsă când i-am numărat şi am realizat că e aceeaşi sumă care ni se furase mai devreme. Am intrat la bănuieli şi am anunţat imediat poliţia”, spune angajata băncii.

Hoţul nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu câţiva ani, acesta a încercat să jefuiască un magazin Altex folosind doar buletinul, fiind prins după numai câteva zile de cercetări.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

20 octombrie 2013 10:18

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult