Inedit! La nunta Biancăi Drăguşanu, mireasa nu va fi furată, ci spartă!

Pentru că îşi doresc o nuntă cu adevărat specială, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis să lase deoparte tradiţiile care se practică de regulă la nunţi. Cea mai importantă schimbare e legată furtul miresei. Pentru că ea este unică, Bianca nu va fi furată, ci spartă.

bianca_dragusanu_sparta_la_nunta_cu_logoPentru că îşi doresc o nuntă cu adevărat specială, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au decis să lase deoparte tradiţiile care se practică de regulă la nunţi. Cea mai importantă schimbare e legată furtul miresei. Pentru că ea este unică, Bianca nu va fi furată, ci spartă.

Sunt însă şi câteva reguli de bun simţ stabilite de cei doi miri. Cel care va vrea s-o spargă pe Bianca nu are voie s-o înţepe în mai mult de trei locuri, pentru că există riscul să nu mai poată fi reparată. De asemenea, acesta va trebui să aibă la îndemână petice calde şi o pompă, ca să-i redea Biancăi strălucirea cât mai repede posibil. „Doar n-o să umblu pe la vulcanizări în timpul nunţii”, şi-a motivat decizia Victor Slav.

Imediat după ce Bianca va fi spartă şi umflată la loc, din restaurantul unde va avea loc fericitul eveniment vor fi retrase toate obiectele ascuţite, pentru ca mireasa să nu mai fie spartă accidental şi de alţii. Se vor retrage furculiţele şi cuţitele, în timp ce nuntaşii vor trebui să renunţe la acele de cravată, la butonii pentru cămaşă, la catarame sau orice alte obiecte care nu se înţeleg prea bine cu plasticul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 septembrie 2013 13:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult