Mii de români au rămas fără dinţi, după ce ciobanii sibieni au lansat şaorma în coajă de brad

Ultimul produs tradiţional pe care sibienii l-au scos pe piaţă se bucură de un succes răsunător! De la lansarea şaormei în coajă de brad, mii de români au rămas fără dinţi, zdrobiţi fără milă de „lipia” din coajă de brad, semn că produsul a stârnit curiozitatea românilor. Deşi apreciază gustul deosebit al şaormei tradiţionale de Sibiu, pierderea dinţilor nu le cade deloc bine consumatorilor.

saorma_in_coaja_de_brad_cu_logoUltimul produs tradiţional pe care sibienii l-au scos pe piaţă se bucură de un succes răsunător! De la lansarea şaormei în coajă de brad, mii de români au rămas fără dinţi, zdrobiţi fără milă de „lipia” din coajă de brad, semn că produsul a stârnit curiozitatea românilor. Deşi apreciază gustul deosebit al şaormei tradiţionale de Sibiu, pierderea dinţilor nu le cade deloc bine consumatorilor.

Într-o exprimare perfect sâsâită, Claudiu Teohari, una dintre victimele şaormei în coajă de brad, ne-a relatat experienţa inedită prin care a trecut. „Am mâcat saoma cu bânză si nu mai am dinsi in guă, mama lol de ibieni, ă le fie usine. Am si înghisit nise dinsi în tip ce mâcam saoma de Ibiu. E bună la gus, nu sic nu, da lipia e mut pea tae.”

Dacă ciobanii sibieni şi dentiştii exultă, nu acelaşi lucru se poate spune despre producătorii de pastă de dinţi. De la lansarea şaormei în coajă de brad, vânzările de pastă de dinţi la nivelul ţării noastre au scăzut cu peste 30%. „Ne-am cam uatu-n dinsi, ca să sic asa!”, a oftat un CEO din industrie, trădând totodată că este un mare amator al şaormei tradiţionale de Sibiu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 octombrie 2013 09:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult