Până aici! Noul Cod Rutier ar putea sancţiona şi bârfa la volan

Românii cu permis de conducere reacţionează ferm faţă de intenţia autorităţilor de modificare a Codului Rutier, în sensul introducerii unor sancţiuni pentru bârfa la volan. „Nu înţeleg ce-i priveşte pe ei că eu comentez la mine în maşină că şeful vine cu aceeaşi cravată obosită de 2 săptămâni”, susţine revoltat Decebal Popescu, corporatist.

barfe_volan_jacobsRomânii cu permis de conducere reacţionează ferm faţă de intenţia autorităţilor de modificare a Codului Rutier, în sensul introducerii unor sancţiuni pentru bârfa la volan. „Nu înţeleg ce-i priveşte pe ei că eu comentez la mine în maşină că şeful vine cu aceeaşi cravată obosită de 2 săptămâni”, susţine revoltat Decebal Popescu, corporatist.

Poliţiştii susţin însă că măsura se impune, pentru că tot mai mulţi şoferi bârfesc la volan, neglijând situaţiile din trafic. „Noii îi vom trage frumos pe dreapta şi îi vom întreba civilizat: Aţi bârfit ceva? În funcţie de răspuns, aplicăm sau nu sancţiunea de 2 puncte penalizare şi 6 puncte amendă”, declară Robert Acrişor, poliţist de la Circulaţie.

Şoferii acuză însă şicanele poliţiştilor, spunând că prevederea ar putea deschide calea abuzurilor. „Dacă mă opreşte un poliţist la un control de rutină şi din vorbă în vorbă îi spun că secretara de la noi de la firmă se vede cu contabilul de două ori pe săptămână la un hotel? Tehnic, sunt în culpă şi risc să mi se supende permisul, ori nu mi se pare foarte corect”, argumentează Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 octombrie 2013 13:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult