Pentru că nu mai e invitată la TV, Monica Tatoiu umblă pe străzi şi strigă „Fiare vechi looooooom!”

Monica Tatoiu a decis să nu mai stea şi să aştepte invitaţiile la emisiuni TV şi să continue să rămână faimoasă prin propriile puteri, adică să iasă pe străzi şi să strige „Fiare vechi looooooom!”, în speranţa că o va observa cineva.

tatoiu_fiare_vechiMonica Tatoiu a decis să nu mai stea şi să aştepte invitaţiile la emisiuni TV şi să continue să rămână faimoasă prin propriile puteri, adică să iasă pe străzi şi să strige „Fiare vechi looooooom!”, în speranţa că o va observa cineva.

„Aştepţi, aştepţi, dar la un moment dat realizezi că telefonul e posibil să nu mai sune, sau dacă sună, e Andreea Marin, care îţi cere un sfat despre varice. Mi-am spus că trebuie să fiu curajoasă, că totul nu se poate termina aşa. Am căutat cea mai simplă metodă de a fi prezentă în vieţile foştilor mei telespectatori”, explică Monica Tatoiu.

Vedeta de televiziune susţine că parcurge până la 30 km pe zi strigând „Fiare vechi loooooooom”, iar asta face minuni pentru siluetă. „Merg prin cartierele mai de doamne-ajută, vă daţi seama. Adică oamenii care mi-au fost telespectatori. Prin Dorobanţi, prin Primăverii, Aviatorilor. Au mai ieşit oameni, să mă înjure că urlu, dar eu nu bag în seamă gurile rele, să ştiţi. Au fost şi unii care au vrut să-mi vândă nişte fiare ruginite, dar eu le-am spus că fac asta pentru ei, nu vreau să câştig bani”, povesteşte Monica Tatoiu.

Vedeta susţine că vede deseori la geamuri feţele foştilor săi telespectatori, care o încurajează să continue şi par să se bucure să-i audă vocea atât de plăcută, care le-a încântat auzul atâţia şi atâţia ani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 octombrie 2013 09:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult