Recordul lui Usain Bolt, spulberat de un pensionar care a ţâşnit spre un loc liber în tramvai

E oficial, Usain Bolt nu mai este cel mai rapid om al planetei! Recordul lui a fost spulberat de un pensionar bucureştean, care o ţâşnit spre un loc proaspăt eliberat în tramvai cu peste 40 de km/h. „Dacă ar fi alergat 100 de metri în ritmul acela, ar fi scos sub 9 secunde”, spun experţii care au analizat performanţa pensionarului bucureştean.

„Bătrânelul era în picioare, puţin lăsat de spate, se ţinea de bară şi se plângea că-l dor toate, că a avut operaţie, că tinerii din ziua de azi sunt nesimţiţi, ştiţi, lucrurile obişnuite pe care le spune un pensionar”, povesteşte un călător. „Apoi, dintr-o dată, cum s-a eliberat scaunul, a alergat cu o viteză uluitoare spre el. Totul într-o fracţiune de secundă.”

Se pare astfel că Usain Bolt a fost umilit de pensionar nu doar la rapiditate, ci şi la viteza de reacţie. Imaginile filmate cu pensionarul au stabilit că viteza sa de reacţie a fost de 0,1 secunde, faţă de 0,15, cât înregistrează de regulă Usain Bolt. „Nici măcar n-am fost într-una din zilele mele bune”, s-a limitat să declare, plin de aroganţă, pensionarul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 octombrie 2013 11:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult