Statul Liechtenstein şi-a dublat teritoriul, după ce a moştenit o garsonieră în Drumul Taberei

Bucurie nespusă în Liechtenstein, după ce micuţul stat european s-a trezit cu o moştenire neaşteptată: o garsonieră în cartierul bucureştean Drumul Taberei. „O garsonieră mică pentru om, un salt uriaş pentru Liechtenstein”, a titrat azi singurul, dacă nu chiar cel mai important ziar din statul european.

Practic, după ce va deveni în acte proprietarul garsonierei, Liechtensteinul îşi va dubla teritoriul. „Nimic nu ne mai stă în cale, de acum încolo va începe hegemonia Liechtensteinului la nivel mondial. Mai avem puţin şi ne vom transforma în imperiu. Feroe, atenţie, venim peste tine!”, exultă un important lider politic local.

Pentru ca petrecerea liechtensteinezilor ieşiţi în stradă să continue pentru cât mai multe zile, prinţul statului a decis să apeleze la rezerva naţională de alcool. Nu mai puţin de 10 beri la 0,5 şi două butelii de vin, plus o şampanie, au fost puse la dispoziţia lor. „Cu alcoolul ăsta practic putem face punte cu Revelionul, să petrecem până atunci”, spun cei aflaţi în stradă.

20 septembrie 2013 03:09

Alte articole

Vezi mai mult