Un corporatist şi-a amenajat casa exact ca biroul său! „Abia acum mă pot relaxa în propria casă”

Imedia după ce s-a mutat într-un apartament nou, un corporatist din Pipera a trăit un adevărat coşmar. Abia dacă reuşea să doarmă 2 ore pe noapte, simţea că se sufocă în propria casă, ceea ce l-a adus în pragul depresiei. A avut nevoe de multe şedinţe la psihiatru pentru a redeveni o persoană normală – în limita în care un corporatist poate fi considerat un om normal.

corporatist_amenajat_birou_acasaImedia după ce s-a mutat într-un apartament nou, un corporatist din Pipera a trăit un adevărat coşmar. Abia dacă reuşea să doarmă 2 ore pe noapte, simţea că se sufocă în propria casă, ceea ce l-a adus în pragul depresiei. A avut nevoe de multe şedinţe la psihiatru pentru a redeveni o persoană normală – în limita în care un corporatist poate fi considerat un om normal.

„Desigur, a fost greu să găsesc un psihiatru decent, care să accepe şedinţe de terapie doar noaptea, ca să nu lipsesc de la job din cauza depresiei”, povesteşte corporatistul. „Dar a meritat! După mai bine de 10 şedinţe am reuşit să aflu cauza depresiei mele: apartamentul meu era mobilat ca un apartament, nu ca un birou. După ce l-am făcut să arate exact la biroul meu din Pipera, depresia a dispărut complet.”

Pentru că spaima depresiei încă planează asupra sa, corporatistul îşi invită cât poate de des colegii şi şefii în apartamentul său, rugându-i să se comporte cu el exact ca la birou. „Colegii mă cheamă la o ţigară în faţa blocului, în timp ce şefii mei îmi dau tot felul de task-uri: să fac mâncare, să duc gunoiul sau să trec în Excel lista de cumpărături. Cât timp acasă totul e ca la birou, riscul depresiei e minim”, crede corporatistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 octombrie 2013 10:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult