Ingenios! Un român a păcălit banca să-i păstreze salariul şi el să rămână cu comisioanele

Ingenios! Un român a păcălit banca să-i păstreze salariul şi el să rămână cu comisioanele

Un român a găsit o metodă să rămână cu mai mulţi bani la finalul lunii. A propus băncii un schimb de bun simţ: să păstreze ei salariu şi să-i dea lui toate comisioanele pe care i le-ar fi perceput în mod normal. Omul a constatat că suma din comisioane era simţitor mai mare decât ce i-ar fi lăsat banca în cont după toate operaţiunile.

Cei de la bancă chiar au agreat ideea şi chiar au spus că o vor include în oferta normală pentru persoane fizice. I-am văzut cum râdeau în birou, erau chiar mai bucuroşi decât mine. Chiar i-am păcălit, făceau nişte calcule, urma să-şi acorde şi nişte prime. Aş vrea să le văd faţa când vor realiza că i-am păcălit, spune Victor T., client al băncii respective.

Deşi era bucuros, Victor T. a descoperit că de fapt tot el a fost păcălit, pentru că exista o soluţie şi mai profitabilă. “M-am dus la vecinul meu să-l cinstesc, că mă simţeam ca şi cum aş fi luat o primă. Numai că vecinul mi-a spus că e absurd să fac scheme din astea, pentru că el are salariul la ING şi nu plăteşte comisioane nici pentru tranzacţii, nici pentru online banking, de exemplu. Aşa că am decis să mă mut şi eu la ING”, susţine Victor T, românul atent la comisioane.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 mai 2016 11:05

Alte articole

Vezi mai mult