Lista ANAF e nimic. A apărut o listă mult mai lungă, cu românii care au de dat comisioane la bănci

Lista ANAF e nimic. A apărut o listă mult mai lungă, cu românii care au de dat comisioane la bănci

Uită de lista datornicilor ANAF! În presă a apărut o listă imensă cu persoane din România agasate de comisioanele datorate băncilor. Practic, un număr foarte mare de CNP-uri româneşti sunt trecute pe lista Bancomat Papers, pentru că au de plătit comisioane acumulate la bancomate, ceea ce contribuie la sărăcia naţională. Pe locul întâi e un bucureştean, care din greşeală a interogat soldul la un bancomat pirat.

“Mi-a zis că am fonduri insuficiente şi că am de plătit 300.000 lei comision. Apoi n-a mai vrut să-mi dea cardul până nu aduc nişte bani de acasă. A trebuit să mă împrumut la vecini. Când am apăsat pe Anulare, a încercat să-mi prindă degetul în fanta pe unde ies banii”, explică Marian Coltea, românul cu comisioane restante.

În cazul multor români, datoriile pentru comisioane sunt chiar mai mari decât restanţele la întreţinere. Evident, pe lista datornicilor nu se regăsesc clienţii ING, unde dacă vii cu salariul nu plăteşti comisioane nici pentru tranzacţiile in lei şi nici pentru online banking, de exemplu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 mai 2016 11:40
Citește mai mult despre: ANAF comision datornic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult