Un român are un detector pe card care țiuie când se apropie de un bancomat care îți ia comision

Un român are un detector pe card care țiuie când se apropie de un bancomat care îți ia comision

Sătul să dea comisioane de fiecare dată când interacționează cu un bancomat, un român a plătit un IT-ist ca să-i creeze un soft special, care să-i facă cardul să țiuie de fiecare dată când se apropie de un bancomat. Și, spre norocul său, a primit deja softul și acum îi e mult mai ușor să se ferească de bancomatele care îi iau comisioane.

”Decât să dau comisioane băncilor, mai bine plătesc pe cineva care chiar face ceva pentru mine. Și sunt foarte mulțumit de programatorul pe care l-am plătit ca să-mi facă softul de avertizare”, spune Decebal Popescu, ingeniosul român. ”Acum sunt imediat pus în gardă de fiecare dată când mă apropiu de un bancomat. Deși cred că softul are un bug, nu țiuie când mă apropiu de un bancomat ING.”

Asta pentru că, după cum a aflat ingeniosul român ulterior, demersul său a fost într-o bună măsură inutil. În loc de activarea softului, la fel de bine poate să-și mute cardul de salariu la ING și să scape, astfel, de comisioane. ”Incredibil, la ING sunt costuri zero nu numai pentru administrarea cardului, ci și pentru operațiuni”, a exclamat uluit Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 aprilie 2016 12:04
Citește mai mult despre: bancomat salariu

Alte articole

Vezi mai mult