Când propriile accesorii încep să te trădeze, ştii că ai o problemă! În această dimineaţă, un tânăr din sectorul 3 al Capitalei şi-a dat seama că, de luni de zile, propriul său portofel percepea comision la retragere. Fireşte, acesta s-a trezit cu o gaură considerabilă în buget, pe care acum încearcă din răsputeri s-o astupe.

comision_portofel_retragere.jpg
“Părea un portofel banal, din piele, nu mi-am dat seama că avea ceva scris micuţ într-un colţ”, mărturiseşte Decebal Popescu, victima parşivului comision. “Obişnuiam să-mi ţin salariul cash, ca să-l am la îndemână, dar de câte ori scoteam 5 lei în portofel, de fapt îmi dispăreau 6! Chiar şi pentru o simplă verificare de sold, afurisitul de portmoneu îmi înghiţea câte o monedă de 50 de bani.”

“Abia când mi-a atras soţia atenţia că mi se evaporă banii din portofel am descoperit fenomenul nefast. M-am simţit trădat. Atunci am hotărât să trec cu salariul la ING, ca să scap de blestem”, adaugă tânărul bucureştean. “Nu ştiu ce să fac însă cu portofelul ăsta posedat - de ars nu arde şi mi-e frică să-l arunc, că poate îl găseşte cineva şi se pomeneşte cu beleaua pe cap!”


Scris de Advert Einstein | Tuesday, 26.04.2016 13:37 ING