Un român se simte trădat. Propriul lui portofel are comision de retragere!

Un român se simte trădat. Propriul lui portofel are comision de retragere!

Când propriile accesorii încep să te trădeze, ştii că ai o problemă! În această dimineaţă, un tânăr din sectorul 3 al Capitalei şi-a dat seama că, de luni de zile, propriul său portofel percepea comision la retragere. Fireşte, acesta s-a trezit cu o gaură considerabilă în buget, pe care acum încearcă din răsputeri s-o astupe.

“Părea un portofel banal, din piele, nu mi-am dat seama că avea ceva scris micuţ într-un colţ”, mărturiseşte Decebal Popescu, victima parşivului comision. “Obişnuiam să-mi ţin salariul cash, ca să-l am la îndemână, dar de câte ori scoteam 5 lei în portofel, de fapt îmi dispăreau 6! Chiar şi pentru o simplă verificare de sold, afurisitul de portmoneu îmi înghiţea câte o monedă de 50 de bani.”

“Abia când mi-a atras soţia atenţia că mi se evaporă banii din portofel am descoperit fenomenul nefast. M-am simţit trădat. Atunci am hotărât să trec cu salariul la ING, ca să scap de blestem”, adaugă tânărul bucureştean. “Nu ştiu ce să fac însă cu portofelul ăsta posedat – de ars nu arde şi mi-e frică să-l arunc, că poate îl găseşte cineva şi se pomeneşte cu beleaua pe cap!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 aprilie 2016 11:37
Citește mai mult despre: comisioane portofel salariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult