documentar_lumea_insectelorDiscovery Channel a încheiat un contract cu CFR, prin care a cumpărat o locomotivă, necesară unor filmări cu încetinitorul pentru un documentar despre fascinanta lume a insectelor.

"Această locomotivă este ideală pentru nevoile noastre. În primul rând ne putem apropia pe nesimţite de insectele pe care dorim să le filmăm, apoi putem să ne deplasăm cu o viteză comparabilă cu a lor, de sub 2 metri pe oră, cât e viteza maximă a unei locomotive româneşti", susţine Freddy Maggot, producătorul emisiunii Lumea Insectelor.

Echipa de filmare Discovery se declară extrem de mulţumită de locomotivă, pe care au luat-o la un preţ foarte bun, scutind investiţii de milioane de Euro în camere video performante.

"2000 de Euro a fost şpaga la portar să intrăm în Ministerul Transporturilor, am mai dat 4-5.000 pe la diverşi secretari de stat. Locomotiva in sine am cumpărat-o cu 200 RON. Am avut noroc că nu există ministru, altfel probabil ne costa mult mai mult", a mai declarat Freddy Maggot.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 15.08.2013 11:18 IT & Știința

National Cinematografic