În urmă cu doar câteva ore, CFR a revoluţionat ştiinţa mondială, testând cu succes o maşină a timpului funcţională! Savanţii cooptaţi de compania naţională de transport feroviar spun că au reuşit să ia legătura cu subiectul pe care l-au trimis în viitor, mai exact mâine, până unde acesta susţine că a făcut doar trei zile.

masina_timpului_cfr.jpg “În sfârşit, vă scriu de joi după-amiază”, a transmis, plin de entuziasm, primul călător în timp din istoria omenirii. “A durat trei zile să ajung, mai ales că la scurt timp după ce am trecut de miezul nopţii a căzut un copac peste continuumul spaţio-temporal, care era oricum încă dilatat din pricina căldurii de astă-vară. Erau şi nişte lucrări undeva pe la trei dimineaţa, a trebuit să aştept să treacă o maşină a timpului de marfă... Ştiţi voi, obişnuitele probleme pe care fizica teoretică încă încearcă să le elucideze.”

“Măcar am avut compartimentul încălzit, nu ca peste câteva zile, când m-am întors”, a adăugat cu resemnare călătorul în timp.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 02.10.2013 12:52 IT & Știința

National Cinematografic