vasluieni_aglomeratieAtenţie cu cine vă împrieteniţi pe Facebook! Tot mai mulţi utlizatori se plâng că locul celor care cerşesc Like-uri a fost luat în ultimul timp de vasluieni care, lipsiţi de orice jenă, cerşesc băutură. „Adă şi mie ceva de băut, că altfel vin cu toporul după tine!” este mesajul standard postat şi de sute de ori pe zi de către utilizatorii vasluieni ai Facebook-ului.

Cu timpul, aceştia au devenit tot mai ingenioşi şi îşi fac conturi în care nu precizează unde locuiesc, tocmai pentru a nu fi identificaţi drept vasluieni. Asta creează însă şi confuzii, nu de multe ori întâmplându-se ca vasluienii să-şi cerşească unul altuia băutură, eveniment care se încheia invariabil cu o bătaie cu topoare parte-n parte între cei doi.

„Spamul vasluian”, cum este el cunoscut pe Facebook, i-a făcut pe mulţi să-şi instaleze aplicaţia Safego de la Bitdefender, creată special pentru a te proteja pe Facebook de spam-uri sau de expunerea datelor personale. „Nu doar că nu mai primesc spam-uri de la vasluieni, dar, chiar dacă aş primi, măcar vasluianul nu îmi poate afla datele private, să mă caute acasă”, spune un utilizator de Safego.
Scris de Advert Einstein | Wednesday, 16.10.2013 09:07 IT & Știința

National Cinematografic