clinica_ochelari_hipsteriVenind în ajutorul miilor de tineri convinşi că le stă bine cu ochelari, dar care văd perfect, o clinică bucureşteană specializată în operaţii de stricare a ochilor şi-a deschis porţile în această dimineaţă.

Totul a pornit, spun medicii, de la apelul disperat al unui hipster bucureştean. “De ani de zile, acesta îşi dorea o pereche de ochelari cu ramă groasă, ca ai străbunicii sale, dar nu puteam să i-i prescriem pentru că vedea bine, chiar foarte bine. I-am propus nişte ochelari cu dioptrii zero, dar i-a refuzat categoric, spunând că nu suportă ideea de a nu fi ‘autentic’, orice ar însemna chestia asta.”

“Aflând că mulţi tineri din mediul urban sunt în aceeaşi situaţie, am hotărât să deschidem o clinică specializată”, adaugă oftalmologii. “Folosind ecrane de calculator vechi, cu tub, dar şi cărţi cu scris mărunt sau fotografii cu Andreea Pora, reuşim să chiorâm cu succes peste 90% dintre pacienţii care ne calcă pragul. Ulterior, le putem oferi cei mai trendy ochelari demodaţi, tocmai buni pentru neimpresionat pe nimeni în cafenele şi cluburi.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 11.11.2013 14:00 IT & Știința

National Cinematografic