winamp_la_bisnitariVestea că îndrăgitul player de muzică Winamp va fi scos din fabricaţie le dă idei românilor întreprinzători! În ultimele zile, “bişniţarii” s-au înghesuit pe site-ul producătorului, descărcând cât mai multe exemplare de Winamp cu gândul de a le vinde la suprapreţ în pieţele bucureştene.

“N-am o conexiune prea grozavă, dar în câteva ore am downloadat vreo patruzeci de Winamp-uri”, se laudă Robert Acrişor, cunoscător al pieţei negre. “Le pun pe CD-uri, dischete, ce mai am prin casă, şi merg cu ele la Obor. Nu cer mult pe ele: şapte lei bucata, las şi la cinci pentru cine vrea mai multe. Da, ştiu, erau gratis, dar nu se mai produc. Nu vă convine, mergeţi în altă parte, dar n-o să vă dea nimeni Winamp mai ieftin.”

“Peste ani de zile, un Winamp în stare bună, mai ales dacă-i din ăla făcut pentru export, o să valoreze o grămadă de bani”, îşi dă cu părerea un alt speculant.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 21.11.2013 15:30 IT & Știința

National Cinematografic