porc_pisica_9_vietiCea mai recentă descoperire a renumiţilor cercetători caracaleni ar putea transforma Ignatul într-o veritabilă orgie a sângelui, anunţă jurnalele ştiinţifice. Savanţii au reuşit să hibridizeze porcul cu pisica, obţinând un animal cu 9 vieţi, “o veritabilă provocare pentru amatorii de tăiat porcul în curtea gospodăriei”.

“Oricine se opune organismelor modificate genetic ar trebui să vadă minunăţia asta de porc”, se laudă unul dintre cercetători. “Pe lângă şunca gustoasă şi şoriciul fin, animalul vânează toţi şoarecii din cocină, toarce ca un motoraş când îl scarpini pe spate şi se joacă toată ziua cu ghemul de lână. Când vine Ignatul şi trebuie tăiat… e ca şi cum ai juca pe ‘hard’, nu alta. Porcul nostru cu ADN felin are nouă vieţi, ştie să se caţăre pe gard şi zgârie ca un apucat.”

Procedeul prin care savanţii au reuşit să convingă porcul să se împerecheze cu pisica rămâne însă strict secret. “Nu vrem să ştim ce s-ar întâmpla dacă documentele noastre ajung pe mâinile cui nu trebuie. Imaginaţi-vă doar nişte porumbei încrucişaţi cu caii, bălegându-ni-se în cap din vârful stâlpului.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 13.12.2013 18:05 IT & Știința

National Cinematografic