poze_cu_farfurii_goale_facebookVremea pozelor cu mâncare apetisantă postate pe Facebook a cam apus. Pentru că nu-și mai permit, românii au ajuns să posteze produse culinare din ce în ce mai banale, iar unii direct farfurii goale. ”Dacă n-am ce pune în farfurie, urc pe Facebook farfuria goală, n-am ce altceva să fac”, spune un utilizator din Tecuci.

Aproape că nu există pasionat al postării de poze cu mâncare pe Facebook care să nu fi sărăcit în ultima vreme. Chiar și cei care încă mai pun poze cu fripturi trădează faptul că au probleme: friptura este mult mai mică decât înainte, iar în fundal se observă, de regulă, eugenii sau pufuleți.

Majoritatea pasionaților de postat poze cu mâncare pe Facebook așteaptă acum nu nerăbdare Crăciunul și Anul Nou. ”E singura mea șansă să mai pozez o mâncare serioasă, cu care să mă laud pe Facebook. Sper să fiu invitat de cât mai mulți prieteni la masă”, își face curaj același utilizator din Tecuci.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 15.12.2013 14:29 IT & Știința

National Cinematografic