meteorologi_se_uita_pe_geamPentru prima oară în mai bine de cinci ani, specialiştii în meteorologie spun că au apelat la metoda străveche a geamului ca să afle dacă ninge afară! Aceştia au fost nevoiţi să scoată capul pe geam deoarece, de câteva zile, toată lumea discută pe Facebook despre accidentul aviatic din Apuseni, statusurile despre vreme fiind neglijate de mai toţi utilizatorii români.

“Am petrecut mai bine de câteva ore dând refresh. Speram să-mi apară pe wall măcar un status despre vremea de afară, că aveam de făcut prognoza pentru următoarele 2 săptămâni”, spune Scorilo Ionescu, doctor docent în meteorologie. “Când mi-am dat seama că absolut toată lumea discută despre avioane, a trebuit să alcătuiesc buletinul meteo ca pe vremea bunicilor, uitându-mă pe geam dacă a venit ninsoarea şi chiar verificând câteva instrumente ciudate. A fost groaznic.”

Conducerea INMH l-a felicitat pe meteorolog, acordându-i o medalie şi câteva zile de concediu, ca să se refacă după efortul depus. “Pentru a se evita asemenea situaţii pe viitor, rugăm fiecare utilizator Facebook să pună măcar o dată pe săptămână un status cu ‘Ninge!’, 'Plouă!' sau ‘Ce soare e!’.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 24.01.2014 15:54 IT & Știința

National Cinematografic