temperatura_scazuta_politehnicaDupă începerea construcţiei celui mai mare laser din lume într-o localitate rurală, veştile bune pentru fizica românească nu încetează să curgă. În laboratorul Facultăţii de Fizică Bucureşti a fost obţinută cea mai scăzută temperatură din lume, prin deschiderea geamului, în noaptea trecută.

Studentul intrat deja în istoria fizicii şi un serios candidat la Nobel e Decebal Popescu, în anul trei la Fizică. Rămas peste noapte în laborator în urma unei orgii cu studente moldovence, Decebal susţine că e mândru să ducă ştiinţa românească pe cele mai înalte culmi.

"Trăsesem un joint când am auzit femeia de servici pe coridor. Am deschis geamul, moment în care termometrul a coborât fulgerător. Am înregistrat rezultatul şi m-am pomenit cu tot corpul profesoral în laborator. Mi-au dat diploma de licenţă şi mi-au făcut un bust, pe care l-au pus în holul Politehnicii", spune studentul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 28.01.2014 09:42 IT & Știința

National Cinematografic