La doar câteva zile după ce colegii lor elveţieni au produs primul fascicul de antimaterie, fizicienii români angajaţi la CERN au reuşit să facă ţuică din el, transmit surse ştiinţifice. Deliciosul rachiu de antimaterie, spun savanţii, poate fi momentan produs doar în cantităţi foarte mici, însă - într-un viitor îndepărtat - ar putea deveni sursa nr. 1 de ebrietate pentru o eventuală staţie spaţială românească.

tuica_de_antimaterie.jpg “A fost mai simplu decât ne aşteptam. Redirecţionând fasciculul elveţienilor printr-un accelerator de fermentaţie şi distilându-l într-un alambic de-ăla bun, luat de la ţigani, am reuşit să obţinem molecule de anti-alcool: aşa-numitul rachiu de antimaterie”, explică Decebal Popescu, fizician. “Atunci când intră în contact cu materia care alcătuieşte esofagul, o picătură de rachiu de antimaterie produce suficientă energie să îmbete un sat întreg.”

“Evident că tehnologia este abia la începuturi, iar pentru a produce doar picătura aceea ar fi nevoie de un laborator de zece ori mai mare”, adaugă savantul. “Dar, în viitor, am putea sădi anti-prune şi anti-corcoduşe care ne-ar permite să călătorim printre stele, îmbătându-ne până vedem quarci.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 04.02.2014 14:06 IT & Știința

National Cinematografic