repartitoare_internet_facturiMii de români au făcut cerere la RDS şi alţi furnizori de internet să fie scoşi de la sistemul de păuşală, ca să le vină facturi de internet mai mici, motivând că ei au repartitoare de internet.

"Eu intru puţin seara, să pun pozele cu pisici în Facebook şi să mai semnez câte o petiţie online, iar vecinul meu trage încontinuu filme de pe internet! Amândoi avem 50 de lei lunar! Păi e posibil să ne factureze la fel? Eu am făcut cerere la RDS, dar mi-au râs în nas! Eu am să merg până la CEDO!", declară supărat Robert Acrişor, abonat RDS.

Abonaţii nemulţumiţi spun că dacă bate wirelessul la tine în casă plăteşti şi tu o cotă parte din consumul vecinului şi situaţia celor care au cabluri prin casă e cea mai neplăcută, pentru că plătesc jumate-jumate cu vecinul tot traficul.

În unele blocuri din Capitală, locatarii deja au făcut o înţelegere: pornesc internetul simultan, să consume toţi la fel şi să nu fie nicio supărare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 04.02.2014 17:28 IT & Știința

National Cinematografic