patriahul_daniel_dolarCând vine vorba de obţinut bani, Patriarhul Daniel nu are nici o problemă să apeleze la ajutorul oamenilor de ştiinţă. O demonstrează ultima găselniţă a Preafericitului, care a muncit cot la cot cu o echipă de fizicieni pentru realizarea unui accelator de bani, ce urmează să fie folosit pentru a aduna mai rapid bani pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului.

„Proiectul e un real succes!”, exultă Patriarhul. „Până la sfârşitul lunii, absolut toate cutiile milei pe care le avem în administrare – şi nu sunt deloc puţine, dimpotrivă – vor fi dotate cu acest accelerator de strâns bani. Estimez că vom strânge de cel puţin două ori mai mulţi bani decât până acum.”

Mai mult, Patriarhul promite că acceleratorul de strâns bani va fi folosit chiar şi după ce se vor aduna toţi banii necesari pentru Catedrală. „Faptul că vom avea prea mulţi bani nu va fi niciodată o problemă pentru Biserică, asta v-o garantez”, a dat Preafericitul asigurări.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 05.02.2014 13:33 IT & Știința

National Cinematografic