masina_inteligenta_pune_cratimeDeşi vom mai aştepta, probabil, câteva decenii maşina care se conduce singură, primul autovehicul inteligent este gata de lansare! Un producător japonez a dezvăluit recent prototipul unei maşini capabile să pună singură cratime şi semne de punctuaţie atunci când cineva îi scrie pe parbriz “Spalămă” sau “Gigel te iubesc”.

“Priviţi braţul robotic al maşinii! Cu câtă eleganţă corectează inscripţiile vandalilor folosind un marker roşu de cea mai înaltă calitate”, se laudă Fujifilm Hashimoto, proiectantul maşinii. “Singura problemă e că, spre deosebire de scrisul golanilor, cratimele puse de maşina inteligentă sunt permanente şi pot fi îndepărtate doar cu o perie de sârmă. Lucrăm din greu la corectarea acestui aspect.”

Deşi lansarea era programată pentru anul trecut, dezvoltarea prototipului a durat mai mult decât era prevăzut, spun japonezii. “În mod misterios, prima variantă experimentală a maşinii care pune cratime şi virgule a fost complet distrusă. S-a întâmplat chiar în timpul vizitei unei delegaţii din România, în frunte cu doamna ministru Grapini.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 10.02.2014 06:12 IT & Știința

National Cinematografic