creier_de_barbat_indragostitApropierea Valentine’s Day, înfiorătoarea sărbătoare cunoscută şi drept „Ziua Îndrăgostiţilor”, a mobilizat exemplar cercetătorii britanici! În urma unui studiu amplu, ei au reuşit să afle ce se întâmplă cu creierul unui bărbat atunci când este îndrăgostit. Imaginea nu mai are nevoie de nici un comentariu. Apropierea Valentine’s Day, înfiorătoarea sărbătoare cunoscută şi drept „Ziua Îndrăgostiţilor”, a mobilizat exemplar cercetătorii britanici! În urma unui studiu amplu, ei au reuşit să afle ce se întâmplă cu creierul unui bărbat atunci când este îndrăgostit. Imaginea nu mai are nevoie de nici un comentariu.

„Imdiat ce se îndrăgosteşte, bărbatul începe să cumpere flori, să facă rezervări în restaurante romantice, să cumpere lenjerie intimă feminină, în cazuri grave chiar să spună «Te iubesc!» unei femei. Toate acestea sunt gesturi pe care un bărbat normal nu le face niciodată, deci tranformarea creierului la bărbatul îndrăgostit nu este deloc surprinzătoare”, a precizat şeful echipei de cercetare.

creier_de_barbat_indragostit_interior

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 11.02.2014 16:19 IT & Știința

National Cinematografic