regula_trei_simpla_buzauSavanţii din întreaga lume studiază cazul bizar din localitatea Poşta Câlnău, unde o regulă matematică de bază nu funcţionează. Pe întreg teritoriul comunei cei care vor să aplice regula de trei simplă au constatat că obţin mereu rezultate diferite.

"Am testat-o zile în şir. O găină face în 3 zile 3 ouă. Câte ouă fac 4 găini în 5 zile? Nimic. Mi-a dat ba 15, ba 13,2. Unui vecin i-a dat rezultat pi", declară exasperat Victor R, profesor de matematică din Poşta Câlnău.

Oamenii din comună spun că de la Bucureşti au venit mai mulţi savanţi cu aparatură electronică, să investigheze fenomenul bizar, dar aparatura acestora s-a defectat.

"Au încercat să calculeze dacă localitatea ar avea de 5 ori mai multă populaţie, cât ar fi contribuţia la biserica din sat. În momentul ăla au luat foc aparatele, calculatoarele, nu s-a putut determina", spune Victor R.

Bătrânii din sat spun că înainte să vină comuniştii regula de trei simplă funcţiona, însă după colectivizare nimic n-a mai fost ca înainte.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 19.02.2014 11:45 IT & Știința

National Cinematografic