barbati_la_bereUna din cele mai mari enigme ale omenirii, de ce se întind bărbaţii la bere deşi îşi propun să stea doar la două, maxim trei beri, a fost în sfârşit elucidată. Cel puţin aşa se laudă cercetătorii britanici, care au descoperit că bărbaţilor le vine greu să plece de la bere tocmai din cauză că se află deja la bere.

„Faptul că te afli la bere cu prietenii este genul de eveniment care trebuie neapărat sărbătorit. Şi cum altfel să sărbătoreşti, decât consumând multe beri alături de prieteni”, spune şeful echipei de cercetători. „Practic, un bărbat care a luat o gură de bere este condamnat să nu se oprească decât atunci când efectiv nu mai intră berea în el.”

Cercetătorii britanici atrag atenţia că antidotul tradiţional, partenera care sună şi spune „Nesimţitule, hai acasă, că ai stat destul!”, nu funcţionează niciodată eficient. Ba, dimpotrivă, îl face pe bărbat să bea alte beri, ca să uite de telefon. Deocamdată, în afară de închiderea localului în care bărbatul bea bere, alt remediu nu există.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 04.03.2014 14:01 IT & Știința

National Cinematografic