tigaia_darth_cookerLansată de câteva luni peste Ocean, tigaia Darth Cooker a cunoscut un succes imens iar compania producătoare a decis să o aducă și în România, unde foarte mulți oameni au trecut de partea întunecată a forței, încă de pe vremea președintelui Ion Iliescu. ”Avantajul acestei tigăi este că nu ai nevoie de flacără la aragaz ca să o încălzești”, spune reprezentantul firmei Dry Cooker.

Clienții români par mulțumiți de inovație. ”Până acum mă chinuiam să fac mâncare la wookie, e ca naiba, se lipește, e greu de curățat. Acum, cu noua tigaie totul este mai ușor, mi-am cumpărat încă una, gătesc la două tigăi, e ca și cum aș cânta la două piane”, a declarat Darth Bahmu, una din utilizatoarele dispozitivului.

”Pentru că prăjește la laser și nu la flacără, nu riști să ajungi ca un Jabba the Hutt ci îți menții silueta”, a precizat o altă gospodină care a și prezentat o rețetă de Chewrbacca maramureșeană, cu tarhon.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 05.03.2014 18:15 IT & Știința

National Cinematografic