hainele_vasluiene_distrugUn studiu efectuat de savanţii români pe mai multe coşuri de rufe demonstrează că hainele produse în fabricile de textile din Vaslui distrug celelalte haine, măcinând nervii oamenilor din toată lumea.

"Foarte mulţi oameni se întrebau: Cum dracu' se întâmplă că găseşti ba un nasture lipsă, ba ditamai crăpătura, ba haină decolorată sau de altă culoare, sau pătată? Ei bine, am filmat cu încetinitorul întreg procesul de spălare şi am văzut că textilele din Vaslui par posedate", spune Decebal Popescu, cercetător textilist.

În imagini se vede clar cum un pulover fabricat în Bârlad prinde o rochie H&M şi îşi lasă toate culorile pe ea. Nişte şosete vasluiene pătrund în interiorul unei jachete Stradivarius şi o fac toată numai pete, apoi îi desfac fermoarul şi îi rup căptuşeala, umplând celelalte haine de fulgi şi scame.

Savanţii spun că singura soluţie ar fi ca hainele produse în Vaslui să aibă etichete vizibile, pentru a fi spălate separat de celelalte haine.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 11.03.2014 16:15 IT & Știința

National Cinematografic