student_poli_camera_calculatorCaz inexplicabil de genialitate la Politehnică! Un student din anul IV a uimit mapamondul după ce a descoperit singur că femeile sunt fiinţe reale, nu fiinţe prelucrate pe calculator, menite să-i stârnească lui erecţii (şi tot ce decurge din ele). Paradoxal, rectoratul, în loc să-l recompenseze, are de gând să-l excludă din Politehnică.

„Noi apreciem genialitatea, dar nici chiar aşa”, explică rectorul Robert Acrişor. „Dacă vestea se răspândeşte şi toţi studenţii află că femeile sunt fiinţe reale, nimeni nu va mai învăţa nimic. Credeţi că Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg au făcut ce au făcut pentru că aveau succes la femei? Nu! Tocmai lipsa femeilor în studenţie i-a făcut să fie atât de buni.”

Politehniştii care au interacţionat cu studentul şi au aflat că femeile sunt fiinţe reale au fost băgaţi în carantină, unde sunt trataţi cu electroşocuri, în speranţa că vor uita ce au aflat de la colegul lor. „E singura lor şansă să ajungă vreodată ingineri sau programatori”, spune rectorul de la Politehnică.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 12.03.2014 06:06 IT & Știința

National Cinematografic