savant_retardatO întrebare la care nimeni nu a căutat în mod serios răspunsul a primit așa ceva în urma unei descoperiri inutile a unui savant britanic. Retardat celebru și, totodată, om de știință, acesta a descoperit ce gândesc cu adevărat femeile.

Comunitatea științifică spune că, de fapt, autorul acestei epocale descoperiri nici nu este savant adevărat ci doar un tânăr pe care l-au păcălit făcându-i cadou un halat alb. Gluma a luat o turnură serioasă când acesta a început să publice studii aproape săptămânal. ”Majoritatea studiilor apărute sub titulatura ”Cercetătorii britanici” sunt făcute de el. Nu l-am contrazis niciodată, că pare foarte fericit. Și, în plus, toată lumea îl crede”, a declarat un om de știință care l-a urmărit în laborator.

În ceea ce privește descoperirea, aceasta a fost imediat aruncată la gunoi de confrații presupusului savant. ”Dacă am vrea cu adevărat să știm ce gândesc femeile le-am întreba. Se știe, orice femeie îți spune exact la ce se gândește când o întrebi asta”, a precizat un cunoscut câștigător al premiului Nobel.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 17.03.2014 19:49 IT & Știința

National Cinematografic