gard_de_particuleDeşi era la un pas de Nobel după ce chituise cu succes acceleratorul şi produsese prima litră de rachiu de antimaterie, fizicianul român de la CERN s-a făcut de ruşine în ultimul hal!

După ce colegii săi au constatat lipsa unei garnituri de bosoni Higgs, o anchetă internă a scos la iveală că românul îşi construise acasă 200 de metri de gard din leptoni, quarci, gluoni şi alte particule fundamentale pe care le ascundea, seară de seară, în halat înainte să părăsească incinta.

“Pe lângă gardul din particule, înalt de 2 metri şi vizibil de la peste 400 km distanţă datorită luminii orbitoare pe care o emană, fizicianul român şi-a construit şi o şură antigravitaţională din fotoni furaţi de la muncă, unde accelera particule pentru consăteni când nouă ne spunea că e bolnav”, a declarat cercetătorul german Edmund von Piemelhosen, coordonatorul anchetei.

Prins în ofsaid, fizicianul român de la Geneva neagă toate acuzaţiile care i se aduc, invocând un principiu al fizicii cuantice potrivit căruia, până la verdictul final, toţi fizicienii din lume sunt vinovaţi şi nevinovaţi de furt de la locul de muncă în acelaşi timp.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 24.03.2014 10:32 IT & Știința

National Cinematografic