asimo_muscat_cainiDeşi constructorii se jurau că e blând, că vine când îl chemi şi e jucăuş, câinele robotic românesc Marcel, reuşita cercetătorilor politehnişti, a fost pe punctul de a provoca un incident diplomatic internaţional, după ce l-a muşcat pe robotul japonez ASIMO, provocându-i un scurtcircuit.

"Nu ştim ce i-a căşunat pe ASIMO. Până atunci se jucase cu toţi participanţii la expoziţie. Cred că robotului ASIMO i-a fost frică şi atunci Marcel s-a repezit la el, l-a apucat de un picior şi i-a smuls firele", spune Decebal Popescu, unul din creatorii maidanezului robotic.

Organizatorii expoziţiei de robotică spun că sunt şi ei sideraţi de atac şi că robotul-câine românesc se jucase inclusiv cu o pisică robotică, produsă de moldoveni.

Martorii spun că din fericire robotul ASIMO nu a ezitat, a pus mâna pe o bâtă şi l-a ciomăgit pe câinele robotic Marcel, dovedind încă o dată posibilităţile inteligenţei artificiale japoneze.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 24.03.2014 19:24 IT & Știința

National Cinematografic