barbati_la_bereBărbaţii care consumă alcool nu sunt atât de neatenţi sau iresponsabili pe cât se credea. Dacă până acum pierderea telefoanelor în timpul ieşirilor la bere era pusă pe seama consumului de alcool, un nou studiu al cercetătorilor britanici demonstrează contrariul.

Mai exact, în peste 80% din cazuri telefoanele nu sunt uitate de bărbaţi, ci pur şi simplu aruncate intenţionat. Asta pentru că e singura metodă eficientă prin care poţi scăpa de cicălelile nevestei. Există, desigur, şi bărbaţi inventivi, care îşi închid telefoanele şi le lasă la bar, urmând ca a doua zi să susţină în faţa nevestei că un binevoitor i-a găsit telefonul şi i l-a adus înapoi.

„Ca bărbat, poţi rezista la două-trei telefoane din partea soţiei. Dar când te sună a patra sau a cincea oară, ca să te întrebe încă o dată cât mai stai la bere, cedezi nervos şi arunci telefonul. Aia nu e seară relaxantă când, în loc să te uiţi după chelneriţe, tu stai la telefon cu nevasta. Totul are o limită!”, a explicat unul din subiecţii studiului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 25.03.2014 14:56 IT & Știința

National Cinematografic