femeie_buna_la_volanMitul că şoferii bărbaţi ar desconsidera şoferiţele a fost distrus de un studiu care confirmă că aceştia diferenţiază foarte clar între şoferiţele cu sâni mari şi cele cu sâni mici. Concluziile arată că bărbaţii consideră că şoferiţele cu sâni mari sunt mai bune, pentru că sunt mai vizibile în trafic.

"E dovedit ştiinţific că la volan femeile fac manevre pe care bărbaţii nu pot fizic să le înţeleleagă. Dacă au sâni mici, noi cum să le vedem? Pe când cele cu sâni mari îţi sar în ochi, le mai ocoleşti, le mai ajuţi", spune Victor R. Bărbaţii spun că s-au săturat să fie acuzaţi că în general se poartă urât cu şoferiţele şi vor să le fie recunoscute momentele când le ajută pe şoferiţele bune.

"Dar când dăm prioritate unei şoferiţe cu sâni mari, chiar şi atunci când nu e nevoie, de ce nu zice nimeni nimic? Pe-astea nu le mai vede nimeni, nu? Nu se spune decât că le claxonăm pe şoferiţe, că le şicanăm, că le dăm flashuri. Dar când o ajutăm să parcheze pe o fată cu un fund mai bombat, sau cu un fizic mai vizibil? Asta nu se mai spune", declară nemulţumit un alt şofer.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 26.03.2014 18:42 IT & Știința

National Cinematografic