burgeri_americani_locul1Statisticieni de pretutindeni sunt uimiţi de rezultatul celor mai recente cercetări în domeniul obezităţii! Clasamentul pe 2014 al ţărilor supraponderale, spun oamenii de ştiinţă, va începe direct cu locul 2, după ce locul 1, deţinut ani la rând de Statele Unite, a fost prăjit în friteuză, pus între două chifle şi mâncat cu o varietate de sosuri de câţiva americani aflaţi întâmplător în zonă.

“Ca în fiecare an, lucram de zor la stabilirea topului”, explică Franz Arschfett, angajat al Institutului pentru Statistici Nutriţionale din Geneva. “Plecasem cinci minute de la post, să beau o cafea, când am simţit miros de prăjeală. O, nu!, mi-am spus. E cumva ziua porţilor deschise şi au venit americanii să vadă cum lucrăm?”

“Când am dat buzna în birou, era deja prea târziu: câţiva turişti americani, murdari de maioneză, tocmai părăseau incinta, iar locul 1 lipsea cu desăvârşire din clasament”, adaugă cercetătorul.

“N-avem încotro, trebuie să publicăm rezultatele ca atare, şi asta cât mai repede, până nu li se face poftă şi de locul 2.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 27.03.2014 13:15 IT & Știința

National Cinematografic