bleg_bull_bauturaLucrezi la stat şi simţi că parcă eşti prea vioi, prea îţi faci treaba? Ai acum la dispoziţie BlegBull, care îţi taie orice elan, îţi provoacă lene şi somnolenţă, iar pe termen lung dă indolenţă cronică.

"Parcă n-aveam stare. Una-două deschideam un dosar  Îi enervam pe ceilalţi colegi, care încercau să se odihnească la birou. Cu BlegBull, am devenit invidia departamentului. Îmi închid ghişeul după doar 3 minute de activitate apatică", spune Robert Acrişor, angajat ANAF.

Stahanoviştii muncii la stat, care stăteau chiar şi două ore departe de Solitaire se pot bucura acum de 8 ore neîntrerupte de tihnă în spatele hârţoagelor.

"Cel mai mare avantaj al BlegBull e că e incolor. Dacă vedem un coleg care vine prea devreme şi cu chef de muncă, i-l turnăm în cafea şi să-l vezi cum se tolăneşte pe un fotoliu. Nici n-ajunge la propriul birou, câteodată eşuează şi trage un pui de somn pe canapeaua şefului de departament", a mai spus Robert Acrişor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 02.04.2014 17:10 IT & Știința

National Cinematografic