14 milioane de măști imprimate cu ”De Puta Madre”, epuizate în 2 minute!

Prima strategie inteligentă anti-Covid a fost gândită, cum era și normal, de un întreprinzător privat! Acesta a lansat pe piață măștile imprimate cu mesaje precum De Puta Madre sau Gigolo Italiano și 14 milioane de bucăți s-au dat în câteva minute. Românii, un neam fudul, poartă acum non-stop măștile, convinși că mesajul îi va face să pară mult mai șmecheri.

”Atunci când virusul vede că ai o mască pe care scrie De Puta Madre 69, el îști dă seama că ești un barosan de barosan și o ia la fugă, se intimidează și te evită, pentru că e clar că ești mai haladit decât el”, spune Valentin Bahaos, mândru purtător de mască.

”Ideea e una genială”, spune epidemiologul Decebal Popescu. ”Țintește fix acele categorii de români care aveau o aversiune față de măști și față de igienă în general. Acum sunt oameni cu insuficiență respiratorie dovedită medical care poartă măștile cu De Puta Madre”, spune reputatul om de știință.

Același producător a inițiat și o serie de măști cu anunțuri publicitare, pe care purtătorul le poate adapta, trecând produsul și numărul de telefon, masca devenind practic un Olx la purtător, cu anunțuri gen ”Vând Logan din 2011, stare 9 din 10 accept orice test, inclusiv Covid”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
5 noiembrie 2020 16:59
Citește mai mult despre: covid măști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult