Dezbatere fără sfârşit în căminele de la Politehnică, iar totul porneşte de la gusturile studenţilor în materie de femei! Potrivit unui sondaj intern, 54% dintre viitorii ingineri susţin că acestea sunt mult mai atrăgătoare pe PC, în timp ce 32% preferă să-şi facă o prietenă pe consolă. Restul de 14% nu fac discriminări, susţinând că în cuplu nu contează platforma, numărul de pixeli şi alte detalii meschine.

student_poli_camera_calculator.jpg "Scena de dating e mult mai vie pe PC. Gândiţi-vă că sunt mult mai mulţi developeri care produc femei pentru PC decât pentru consolă, iar grafica e mult mai bună: poţi s-o scoţi la o cafea cu 120 de frame-uri pe secundă", spune Vlăduţ, anul II.

"Pe de altă parte, poţi să cunoşti o tipă mişto pe consolă şi să aştepţi ani de zile până o portează cineva pe PC. Iar atunci când vine, e plină de bug-uri şi mult mai greu de vrăjit cu tastatura decât cu controllerul", declară Aurel, anul IV.

Dincolo de aceste certuri frivole, toţi tinerii informaticieni consideră că un loc de muncă e deosebit de important, mulţi dintre ei abia aşteptând să-şi găsească un job bun după absolvirea facultăţii.

Scris de Advert Einstein | Tuesday, 25.09.2018 12:01 IT & Știința

National Cinematografic