54% din studenţii de la Poli spun că femeile sunt mai atrăgătoare pe PC decât pe consolă

Dezbatere fără sfârşit în căminele de la Politehnică, iar totul porneşte de la gusturile studenţilor în materie de femei! Potrivit unui sondaj intern, 54% dintre viitorii ingineri susţin că acestea sunt mult mai atrăgătoare pe PC, în timp ce 32% preferă să-şi facă o prietenă pe consolă. Restul de 14% nu fac discriminări, susţinând că în cuplu nu contează platforma, numărul de pixeli şi alte detalii meschine.

„Scena de dating e mult mai vie pe PC. Gândiţi-vă că sunt mult mai mulţi developeri care produc femei pentru PC decât pentru consolă, iar grafica e mult mai bună: poţi s-o scoţi la o cafea cu 120 de frame-uri pe secundă”, spune Vlăduţ, anul II.

„Pe de altă parte, poţi să cunoşti o tipă mişto pe consolă şi să aştepţi ani de zile până o portează cineva pe PC. Iar atunci când vine, e plină de bug-uri şi mult mai greu de vrăjit cu tastatura decât cu controllerul”, declară Aurel, anul IV.

Dincolo de aceste certuri frivole, toţi tinerii informaticieni consideră că un loc de muncă e deosebit de important, mulţi dintre ei abia aşteptând să-şi găsească un job bun după absolvirea facultăţii.

25 septembrie 2018 13:09
Citește mai mult despre: femei Politehnica student

Alte articole

Vezi mai mult