personal_medgidia_paranormalMai mulţi martori oculari şocaţi susţin că trenul personal Bucureşti-Medgidia se mişcă în fiecare noapte, uneori chiar şi câţiva metri.

"Eu ştiu trenul ăsta din moşi-strămoşi şi nu s-a mişcat niciodată. Aseară am auzit un zgomot suspect şi când m-am uitat, se mişcase mai bine de jumătate de metru", declară speriat Gheorghe T, cetăţean în vârstă de 94 de ani, care cunoaşte trenul personal din fragedă pruncie.

Până în prezent, reprezentanţii CFR nu au făcut niciun comentariu în legătură cu presupusa mişcare a trenului, însă surse din Ministerul Transporturilor susţin că deplasarea acestuia ar putea avea cauze naturale.

"Uneori, când pânza freatică se ridică, pământul de sub tren se ridică la rândul său şi uneori se înclină, ceea ce duce la mişcarea trenului", declară Decebal Popescu, inginer. Acesta îndeamnă populaţia la calm, susţinând că deplasarea trenului e fie un miraj, fie un fenomen natural inofensiv.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 16.07.2013 05:23 IT & Știința

National Cinematografic