locatar_retea_bloc_virusiUn locatar al unui bloc din capitală a fost dat afară din reţeaua de bloc, după ce vecinii au constatat că acesta avea prea mulţi viruşi.

"M-am întâlnit de nu ştiu câte ori cu el pe scară, mereu avea un rack cu CD-uri cu fel de fel de antiviruşi. Am ştiut că e ceva suspect", susţine Decebal Popescu, primul vecin care a intrat la bănuieli.

Ceilalţi vecini au simţit şi ei că e ceva în neregulă şi au presupus corect că e vorba de viruşi, întrunindu-se în secret pentru a discuta eliminarea acestuia din reţeaua de bloc.

"După cum arată nevastă-sa, probabil omul petrece mult timp pe site-uri porno, de unde se ştie că provin cei mai mulţi viruşi. Ok, nevastă-sa poate rămâne în reţea cu tableta ei, dar omul ăsta trebuie să dispară", a declarat administratorul de bloc şi de reţea, întâmplător şi şef de scară, imediat după luarea deciziei.

Vecinii locatarului susţin că de foarte mult timp n-au mai luat nimic de pe computerul acestuia şi în plus i-au poreclit hard-discul "Bordelul", din cauza viruşilor, recomandarea lor fiind să apeleze la un antivirus de calitate.


Articol recomandat de Bitdefender

Scris de Advert Einstein | Tuesday, 16.07.2013 16:33 IT & Știința

National Cinematografic