hacker_temut_romanTot mai mulţi hackeri români se plâng că pe serverele NASA nu găsesc niciun fel de manele şi nici torenţi, aşa cum sperau.

"Nu mai e ca pe vremuri, când spărgeai un server şi găseai un purcoi de mp3-uri cu Salam, sau colecţii întregi de filme cu Steven Segal. E criză, frate", susţine Victor R, hacker român.

Hackerii se plâng că în unele cazuri s-au simţit obligaţi să pună de la ei câteva fişiere cu manele şi câteva filme mai de doamne-ajută.

"Le-am lăsat nişe Guţă, nişte Dan Bursuc, să aibă şi ei. Fiindcă nu prea era loc pe hard, a trebuit să ştergem câteva fişiere cu scheme, desene, liste cu cifre, nişte tâmpenii fără valoare, pe care nici nu ştiu pentru ce le ţineau pe server, probabil sunt nişte cretini", a mai declarat hackerul.

Drept replică, savanţii NASA susţin că gestul hackerilor este complet de neînţeles.

"Credeam că hackerii români sunt periculoşi în alt sens. N-au făcut altceva decât să distrugă planurile următoarei misiuni pe Lună şi să pună în loc fişiere cu muzică şi filme cu Jackie Chan", declară Decebal Popescu, inginer român angajat la NASA.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 17.07.2013 13:04 IT & Știința

National Cinematografic